Wat het kost

Transparante tarieven zonder verrassingen achteraf

Juridisch advies

Adviesgesprek - 20 min

Zit je met een woonkwestie? Krijg helder advies en praktische tips tijdens een telefonisch of online gesprek met Meester Schipper.

59,-
Beoordeling contract

Sta je op het punt om een woning te (ver)kopen? Of ga je verbouwen? Laat je contract beoordelen en teken het contract met een gesrust.

189,-
Opstellen contract

Zekerheid bij kopen, verkopen of verbouwen met een op maat gemaakt contract. Voorkom toekomstige problemen en weet waar je voor tekent.

379,-
Advies- huurbescherming

Zegt je verhuurder jouw huurcontract op? Krijg duidelijk en strategisch advies over jouw rechtspositie en de eventuele vervolgstappen.

199,-
Advies- verborgen gebrek

Worden er na de (ver)koop verborgen gebreken ontdekt? Ontvang deskundig advies over jouw rechtspositie en te nemen actie.

199,-
Strategisch advies

Weet wat jouw rechten zijn. Ontvang deskundig juridisch advies, helemaal afgestemd op je eigen situatie en belangen.

359,-

Juridische bijstand

Onderhandelen

Leg je probleem bij Meester Schipper neer. Ik neem de correspondentie van je over en behartig je belangen bij het streven naar de beste uitkomst.

699,-
I.c.m. advies
Bezwaar maken

Maximaliseer de slagingskans van je bezwaar. Meester Schipper stelt een solide, goed onderbouwd bezwaar op en dient dit namens jou in.

699,-
I.c.m. advies

Naar de rechter

Procederen

Stap goed voorbereid de rechtszaal in. Meester Schipper behartigt jouw belangen en zet zich in voor het beste resultaat in elke procedure.

2.999,-
I.c.m. advies

Meester Schipper biedt juridische hulp bij