Over Meester Schipper

Jouw gids naar deskundige en toegankelijke oplossingen voor je woonkwesties.

Over mij

Wonen, dat is toch veel meer dan alleen een dak boven je hoofd? Het is een belangrijk deel van ons bestaan. En soms komt daar ook het recht bij om de hoek kijken. Vaak verpakt in taal die voor de meesten van ons leest als abracadabra. Dit kan het lastig maken om te begrijpen welke rechten en plichten er in jouw situatie gelden.

De jurist voor de woonconsument

Ik ben Vera Schipper en ik zet me als ervaren vastgoedjurist in om het woonrecht te vertalen naar praktische, begrijpelijke informatie. Geen ingewikkeld juridisch jargon, maar duidelijke taal die jou helpt te snappen wat er speelt. Zo kunnen we samen problemen aanpakken. Of, liever nog, voorkomen.

Mijn missie: toegankelijk recht voor iedereen

Ik vind dat toegang tot juridische expertise voor iedereen vanzelfsprekend moet zijn. Deze overtuiging is de drijvende kracht achter al mijn werk. Naast mijn werk als woonjurist, maak ik als juridisch copywriter begrijpelijke juridische content voor andere juridische professionals. Daarnaast ben ik mede-oprichter van ZoZitWet, een platform waar je als rechtzoekende laagdrempelig in contact komt met de juiste juridische hulp. Mijn doel? Het recht begrijpelijk en toegankelijk maken voor iedereen.

Benieuwd naar mijn profiel?

Neem een kijkje op mijn profiel om mijn professionele achtergrond in mijn CV te verkennen en om te zien wat eerdere cliënten over mijn diensten te zeggen hebben. 

Betaalbare oplossingen in duidelijke taal

Meester Schipper helpt bij het voorkomen of oplossen van juridische woonproblemen. Transparantie en toegankelijkheid staan daarbij centraal. Hierdoor krijg je bij mij:

Laatste blogs