Werkwijze

Ontdek de 4 niveaus van ondersteuning

Meester Schipper heeft de juiste oplossing voor jouw woonkwestie.

Jouw situatie is uniek, maar je juridische vraag of probleem is dat vaak niet. Daarom hanteert Meester Schipper gestandaardiseerde formats en een flexibel viertrapsmodel om juridische hulp toegankelijk en betaalbaar te maken. Ons doel? Onnodige uren voorkomen, terwijl je wel ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Dankzij onze transparante, vaste prijzen weet je altijd precies wat je kunt verwachten – geen vervelende verrassingen dus.

€ 0,-
Niveau 1

Gratis intake

Tijdens een kort, vrijblijvend gesprek van 5 minuten bespreken we jouw vraag of probleem. Ik wil graag begrijpen waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou de ideale oplossing is. Soms kan ik je al op weg helpen tijdens dit intakegesprek. Mocht er meer nodig zijn, dan leg ik uit hoe ik je verder kan ondersteunen.

Liever niet bellen? Geen zorgen, je kunt je vraag of probleem ook via het contactformulier of per e-mail aan mij voorleggen. 

€ 0,-
prijs vanaf
Niveau 2

Advies op maat

Heb je behoefte aan een gericht advies, dat helemaal op jouw omstandigheden is afgestemd? Of je nu hulp nodig hebt bij het opstellen of controleren van een contract, of bij het bepalen van je rechtspositie in een geschil – ik bied een praktisch advies. Dit advies is gericht op jouw ideale uitkomst. De vorm van het advies sluit daarbij altijd aan op jouw situatie. Je betaalt daarom niet voor een uitgebreid adviesrapport als een telefonisch consult het probleem al kan oplossen.

No cure, low pay
Of vaste prijs.
Niveau 3

Juridische bijstand

Als je in een juridisch geschil verzeild raakt, wil je natuurlijk een optimale uitkomst bereiken. Ik help je daarbij door je te ontzorgen en samen de juiste strategie te bepalen. Indien gewenst, neem ik de communicatie met de tegenpartij voor je uit handen. In veel gevallen leidt dit tot een effectieve oplossing. Ik zorg er uiteraard voor dat de gemaakte afspraken zorgvuldig worden vastgelegd, zodat toekomstige discussies worden voorkomen.

No cure, low pay
Of vaste prijs.
Niveau 4

Naar de rechter

Kom je er samen écht niet uit? In sommige situaties is het wenselijk om de zaak voor te leggen aan een onafhankelijke derde, zoals een rechter, de Geschillencommissie of de Huurcommissie. Als we besluiten te procederen, ondersteun ik je van begin tot eind. Ik regel de communicatie met de tegenpartij, bereid de benodigde processtukken voor en vertegenwoordig jou tijdens zittingen. Samen zetten we ons in voor een krachtige verdediging van jouw belangen in deze  fase van het juridische traject.